بتن ریزی کف با ماله پروانه ای
بتن ریزی کف با ماله پروانه ای
Blog Article
زمان گیرش سیمان چیست، چه انواعی دارد و استانداردهای اندازه گیری آن کدام هستند؟
افزایش اسلامپ بتن با نسبت آب به سیمان پایین در کوتاهمدت
این خصوصیات باعث میشود که سازههای بتنی دارای استحکام بالا و دوام طولانیمدت باشند، که برای ایجاد ساختمانهای مقاوم در برابر بارهای مختلف، از جمله زلزله و باد، ضروری است.
تعیین مستقیم ترکیب اجزای سیمان، که نیاز به وسیله خاص و مهارت ویژه دارد، برای کیفیت روزمره لازم نیست.
سیمان پرتلند رنگی از آسیاب کردن رنگدانههای مناسب با سیمان پرتلند سفید یا خاکستری معمولی تولید میشود. اینکار امکان تولید بتن یکنواخت تر و بادوام تری را نسبت به اختلاط ساده بتن با رنگدانهها فراهم میکند، زیرا روش اختلاط رنگدانه در به دست آوردن رنگ یکنواخت در بتن مشکل دارد. اکثر رنگدانههای سیمانی غیر آلی هستند.[۱۸]
این سیمان از مواد خام گرفته شده از اکسید آهن تشکیل شده و ویژگی های آن کاملا شبیه سیمان پرتلند معمولی است. تنها تفاوت میان آن ها در رنگشان است.
دادههای متعارف توزیع اندازه ذرات و مساحت سطح به دست آمده به روش بلین، برای دو نمونه از سیمان پرتلند تولید شده صنعتی، در شکل زیر نشان داده شده است.
حرارت هیدراتاسیون سیمان چیست و چگونه اندازه گیری می شود؟
تأثیر تسریعکنندگی گچ روی زمان گیرش، حرارت هیدراتاسیون و مقاومت آلیت الف) سیمان آلیت، ساخته شده به وسیله آسیاب آلیت تک شیب (منوکلینیک)، با خلوص زیاد درست شده در آزمایشگاه، به نرمی بلین ۳۳ کیلوگرم بر متر مکعب.
با استفاده از این سیمان احتمال و خطر حملات سولفاتی تا حد زیادی کاهش می یابد؛ از این رو هنگامی که فنداسیون بر روی خاکی با مقدار بالای سولفات بنا می شود، از این نوع سیمان استفاده می شود.
آزمایش ویکات، با عناوین دیگری نظیر آزمایش سوزن ویکات، آزمایش نقطه نرمشدگی ویکات و آزمایش سختی ویکات نیز شناخته میشود. در این آزمایش، ابتدا نمونهای از خمیر سیمانی با اسلامپ معمولی را در تجهیزات ویکات قرار میدهند.
سیمان به عنوان ماده اصلی در تولید بتن استفاده میشود. بتن، مادهای است که از ترکیب سیمان، آب، سنگدانههای ریز و درشت (مانند شن و ماسه) تشکیل میشود.
افزایش اسلامپ بتن با نسبت آب به سیمان پایین در کوتاهمدت
اینکه از چه تاریخی مصرف سیمان در ایران باب مشاهده ادامه شدهاست چندان مشخص نیست ولی آنچه که مسلم است ورود سیمان به ایران توسط خارجیها بودهاست که از آن برای ساختن بناهایی نظیر کلیساها و سفارتخانهها و تأسیسات بندری استفاده شدهاست.